Oktoberfest Sneek

Overtref jij je mooie kostuum van vorig jaar? Met je stoere Lederhosen of sexy Dirndl…. de origineelste outfit wordt zeker beloond!

  • Opdrachtgever – Alphons & Jeroen

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest wat geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezocht, en sinds vorige jaar ook in Sneek. Met de mannen in lederhosen en de vrouwen in dirndls is het een groot feest.

Bij dit project worden dan ook elementen gebruikt die niet in elke website voorkomen, het mag even echt “out off the box”! Door het gebruik van donkere met knallende kleuren wordt op de website al een voorproef gecreëerd voor het daadwerkelijke feest.

Voor dit project is de complete huisstijl ontwikkeld, bestaande uit: logo, drukwerk, Facebook pagina, reclamedoeken en de website. De website beschikt over een ticketsysteem welke automatisch tickets genereert en de kosten wekelijks naar de opdrachtgever overboekt, kortom geen omkijken naar. Op de dag zelf kan het personeel via een mobiele app de tickets van de bezoekers scannen.

Foto credits – Janna Blom Fotografie

WEBSITESCAN

Benieuwd wat MEDIA Impressief kan doen met je website, huisstijl of andere uitingen?